Munduko ardotegirik onenetako bat Donostian dago: Rekondo jatetxea. Ezagut ezazu.
Munduko ardo upategirik onenetako bat ezagutu nahi duzu? Donostian dago.
Murgil zaitez Euskal Herriko sukaldaritza-esperientzia paregabe batean eta deskubri ezazu Rekondo jatetxean, mugak gainditzen dituen gastronomia tenpluan, bikaintasunaren benetako zaporea. Lurraldeko jatetxerik onenetakoen eta munduko ardotegirik aipagarrienetakoen artean ezaguna, Rekondok denboraz kanpoko bere xarmarekin eta ardoarekiko bere grinarekin liluratuko zaitu.
Rekondo bisitatzeko arrazoiak:
- Herentzia Gastronomikoa: Hamarkada luzeetan sukaldaritza tradizionalari lotua, Rekondok euskal herentzia eta berrikuntza uztartu ditu, ahosabairik zorrotzenak asetzen dituzten plater paregabeak sortuz.
- Ospe Handiko Ardoak: Munduko enologia-altxorretako bat izanik, ardozaleak gozaraziko dituzten harribitxi arraro eta esklusiboak gordetzen ditu bere upategian. Rekondo ardotegiak bilduma harrigarria du, kontu handiz aukeratutako 100.000 botila ardo baino gehiago biltzen ditu eta.
- Giro Sofistikatua: Euskal kulturaren funtsa nabarmentzen duen eta afari gogoangarriaz gozatzeko giro ezin hobea sortzen duen leku dotore eta atsegin batean murgil zaitez.
- Dastatzeko Menu Zoragarria: Plater bakoitza maisulana da, eskualdeko osagai freskoak abangoardiako sukaldaritza-teknikekin konbinatzen baitira esperientzia gastronomiko paregabea eskaintzeko.
- Arreta Pertsonalizatua: Rekondoko lan taldea harro dago ematen duen zerbitzu apartaz, eta behar den guztia egingo du zure bisitaldia bikaina eta une bereziz betea izan dadin.
- Ikuspegi Panoramikoak: Muino batean kokatuta, Rekondok Donostiaren gaineko bista ikusgarriak oparitzen dizkizu, zure afaria ikuskizun paregabe bihurtuz.
Xarma Historikoa: Jatetxea historiaz eta nortasunez blai dago; dekorazioak iraganeko garaiak ekartzen ditu gogora eta erromantizismo kutsua gehituko dio zure esperientziari.
Rekondon xehetasun bakoitza arretaz zaintzen dute, ohiko maila gainditzen duen sukaldaritza-bidaia eskaintzeko. Gehi iezazkiozu une ahaztezinak zure bizitzari eta utz iezaiozu Rekondori erakusten zergatik den benetako altxor gastronomiko bat Euskal Herriaren bihotzean.